om oss

dr h customs

Dr H Customs är ett familjärt, mångsidigt och påhittigt airbrushföretag i Skurup som erbjuder dig unika produkter i toppkvalitet.

Företaget grundades 2018 av Johan Strömhage som med hjälp av med Håkan Andersson byggt upp företaget till det ni ser idag, haft flertalet utställningar, skapat stora & imponerande konstverk och träffat en hel del intressanta människor.

Vår affärsidé är att bygga unika produkter till företag och föreningar. Exempel är barer, ingångsportaler, spellösningar, restaurangdetaljer. Vi bygger också om och renoverar gamla motorcyklar och bilar.

dr håkan

Mycket av det kreativa hos DRH kretsar kring Håkan Andersson. Han är konstnären bakom de flesta kreationerna. Håkan föddes 1975 och är uppväxt i den lilla skånska byhålan Skurup. Han är hårdrockare, motorcykelfantast, sambo, far och konstnär.

Skapandet har alltid kommit naturligt för Håkan – han är både konstnärlig & påhittig och det är i skapandet han finner lugn & lycka. Så när han för första gången plockade upp en airbrush maskin var det ingen som blev förvånad över hur väl den passade i hans hand.

Håkan var oerfaren men snabblärd och det dröjde inte länge förrän beställningar började rulla in och projekten blev större. 

 

custom work

Att Håkan är påhittig är något som syns tydligt i hans arbete – virtuella flipperspel som byggs från grunden, ammunitionslådor som blir till vin/ölboxar och oljetunnor som blir till barer… För Håkan är nästan inget omöjligt! Han har ett huvud fyllt av idéer, en förkärlek för nya utmaningar och ett fantastiskt team bakom sig. Att få göra en främmande människas visioner till verklighet är ett hantverk av sitt alldeles egna slag och något som Håkan ser som en ära att få göra. Han strävar alltid efter att hans kunder ska få precis det som de önskar, så vad du än tänker dig – tveka inte att höra av dig, berätta om din idé och bolla lite tankar. Så ska du se att vi kommer fram till något riktigt perfekt vi kan göra!